VH2 on Comrexin uusi, kevyempi ratkaisu studion VoIP-linjojen käsittelyyn. Lue lisää http://www.comrex.com/products/vh2-two-line-voip-hybrid/

BusinessFM on uusi radiokanava, "jonka tavoitteena on tehdä maailman parasta businessradiota". Lähetykset ovat kuultavilla pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7 MHz ja verkossa osoitteessa businessfm.fi.

Comrex on julkaissut uuden firmware-ohjelmiston audiokoodekeilleen. Jos käytössänne on Comrexin ACCESS- tai BRIC-Link 2.0-koodekkeja, kannattaa välittömästi hakea uudet 4.0-ohjelmistot ja päivittää koodekit.

LUE LISÄÄ

Helsingin Metsälän mastolta alkuvuodesta eetteriin lähetettään useita lyhytaikaisia radiolähetyksiä. Perinteiset opiskelijaradiot Kaupunkiradio ja Trombit FM pyörähtivät käyntiin helmi-maaliskuun taitteessa. Kiekkoradio jatkaa lähetyksiään tutulla taajuudella 93,6 MHz toukokuun puoliväliin saakka. Ensimmäinen vironkielinen radiokanava Suomessa Finest FM on kuultavissa taajuudella 91,4 MHz.

LUE LISÄÄ

Comrex on uudistanut pysyviin audionsiirtoyhteyksiin tarkoitettua BRIC-Link-koodekkiaan. Uusi malli, BRIC-Link II sisältää uusina ominaisuuksina muun muassa XLR-liittimet audioille entisten jakkien sijaan sekä kuulokeliitännän etupaneelissa sisääntulevan ja ulosmenevän audion monitoroimista varten.

LUE LISÄÄ

Viestintäviraston myöntämät tehonkorotukset Radio Nostalgian Oulun (94,3 MHz), Janakkalan (88,5 MHz), Jyväskylän (90,0 MHz), Porin (89,9 MHz) ja Turun (100,5 MHz) lähetyksille on toteutettu viikoilla 47 ja 50. Nostalgian sisä- ja ulkokuuluvuus alueilla paranee täten mukavasti, taajuudet pysyvät muutoksen yhteydessä kuitenkin samana.

Lue lisää

Roll FM aloitti noin 2-kk kestävän radiolähetys toimintansa pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7 MHz maaliskuun alussa. Kuuntelukokemuksen lisäksi kannattaa käydä vierailemassa myös uuden radiokanavan kotisivulla osoitteessa:
http://www.rollfm.fi/

Ensimmäinen vironkielinen radiokanava Suomessa - Finest FM on vaihtanut taajuuden Helsingissä. Uusi taajuus 23.2.2015 alkaen on 105.0MHz.

http://web.finestfm.fi/

Olemme päivittäneet kotisivumme syksyllä 2014 esitelläksemme laajentuneen palvelu- ja laitetarjontamme. Sivujen kautta voit tutustua tarkemmin Telemast Nordicin tämänhetkiseen osaamiseen monipuolisten radiopalveluiden tuottajana. Ajankohtaisissa tiedotteissamme kerromme mm. viimeisimmistä radiopalveluista, laiteuutuuksista, radioverkkojen laajennuksista jne.

Lue lisää

Telemast on suunnitellut ja toteuttanut Radio Nostalgian verkon laajennustyöt 2014-2015 aikana. Kaikkiaan Nostalgian verkko laajeni viidelle uudelle paikkakunnalle: Kotka, Kouvola, Salo, Kuopio ja Haapavesi. Kaupunkien uudet taajuudet ovat Kouvola 101,3 MHz, Kotka 89,0 MHz, Salo 97,3 MHz, Kuopio 89,7 MHz ja Haapavesi 99,5 MHz. Kanavan kaikki paikkakuntakohtaiset FM-taajuudet on listattu Radio Nostalgian kotisivuilla http://www.radionostalgia.fi/

Lue lisää