Rose-Marie Skogster

Johto, Henley MBA

Kokemusta on monesta yrityksestä ja eri aloilta, kansainvälisestä toiminnasta, jäätelöpikarista muoviputkeen. Toistakymmentä vuotta Telemastin toimitusjohtajana toimineena olen oppinut sen, että yrityksen kilpailukyky lähtee ihmisten drivesta laittaa itsensä likoon yrityksen ja asiakkaan puolesta, halukkuudesta nauttia yhteisistä tekemisistä ja jatkuvasti kehittyä mukavuusalueen ulkopuolellakin. Haasteet voitetaan vain olemalla sinnikäs ja rohkea. Näitä meiltä löytyy. Olethan meihin yhteydessä.

rose-marie.skogster(at)telemast.com

Timo Nappa

Tekninen asikaspalvelu

Vastaan yhdessä Jan Packalenin ja Jukka-Pekka Porkon kanssa teknisestä asiakaspalvelustamme. Erityisalaani ovat IP-tekniikan asiat. Vastaan siihen pohjautuvasta ohjelmansiirrosta sekä myöskin valvontaverkkomme ylläpidosta ja käytettävyydestä. Toimin myös verkkosuunnittelijana, kun tutkimme mikä olisi optimaalisin tapa toteuttaa verkkonne.

timo.nappa(at)telemast.com

Eeva Honkanen

Controller, KTM

Hoidan Telemastin taloushallintoa ja vastaan talousseurannan lisäksi erilaisista sisäisen laskennan tarpeista, kuten kannattavuus- ym. laskelmista. Tehtävässäni istun kassakirstumme päällä: myynti- ja ostolaskut kulkevat kauttani ja sitä kautta niin asiakkaamme kuin toimittajammekin ovat tulleet minulle tutuiksi. Kuulun Telemastin vanhaan kalustoon, sillä olen viihtynyt yhtiössä jo vuodesta 2000 lähtien.

eeva.honkanen(at)telemast.com

Jukka-Pekka Porko

Tekninen asiakaspalvelu, DI

Teknisentuen lisäksi toimenkuvaani kuuluvat radiolähetyspalveluihin liittyvät huolto, asennus ja ylläpitohommat. Ohjelmansiirtopalveluiden osalta vastaan DVB-tekniikalla toteutettujen satelliittijärjestelmien suunnittelusta ja ylläpidosta. Murroksessa elävä radioala vaatii jatkuvaa ajanhermolla olemista, puhumattakaan alan teknisestä kehityksestä. Seuraamme tiiviisti niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin radiomarkkinoiden muovautumista korkealaatuisten radiopalveluiden toteuttamiseksi asiakkaillemme nyt ja myös tulevaisuudessa.

jukka-pekka.porko(at)telemast.com

Jan Packalen

Tekninen asiakaspalvelu

Olen Telemastin alkuperäisjäsen viime vuosituhannelta. Olen käytettävissä kun tarvitset antenni- ja laitepaikkaa, lähetyskalustoa, radiopalvelua tai mieltäsi askarruttaa tekninen haaste, mihin tarvitset vastauksen. Telemastin tavoite on ratkaista asiakkaan haasteet sekä suunnitella ja rakentaa ratkaisut asiakkaan todellisten tarpeiden pohjalta.

jan.packalen(at)telemast.com