Yrityksemme

tiimi 2 2

Telemastin avainhenkilöt

Telemast Nordic Oy on yksityinen yritys, jolla on pitkä ja laaja kokemus menestyksekkäästä yhteistyöstä kaupallisten radioiden kanssa. Olemme huippuosaajia lähetysprosessien kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa suunnittelusta tekniseen suoritukseen. Haluamme käyttää tätä osaamistamme asiakkaidenne hyväksi kaikissa yhteistyötilanteissa sekä uusia mahdollisuuksia työstäessämme. Olemme rohkeita isojenkin haasteiden edessä ja osaamisemme tuottaa tulosta.

Meille on tärkeätä, että olemme asiakkaiden lähellä. Läheisellä yhteistyöllä voimme parhaiten varmistaa että yhteiset tavoitteet saavutetaan ja palvelumme on mitä olemme luvanneet.

Yhteistyöverkostojen hallinta on tärkeä osa ydinliiketoimintaamme. Vahvan yhteistyökumppaniverkostomme sekä maanlaajuisen mastoverkostomme avulla tarjoamme räätälöityjä palveluratkaisuja asiakkaan lähtökohdat ja tarpeet huomioiden.

Huolehdimme siitä, että yrityksemme on vakaalla ja kestävällä pohjalla myös tulevaisuudessa.

Telemast Nordic Oy:n omistaa ranskalainen Towercast S.A., joka on Ranskan johtavia radio- ja digitaalisten TV-lähetysverkkojen omistajia.

 

Verkonvalvonta

yrityks 3 verkkovalv 1

Valvontakeskuksestamme käsin seuraamme verkkojemme toimintaa ympäri maata.

LUE LISÄÄ

Lähetysverkko

yrit rak lahv 2

Katso mastojemme sijainnit kartalta. Vuokraamme antennipaikkoja ja laitetiloja.

LUE LISÄÄ

 

Team Telemast