Asiakkaiden puheenvuorot

nrj logo 1

 "Radiokanaviemme FM-verkkopalveluiden toimittajalta vaadimme korkeaa laatua, jotta voimme palvella sekä kuuntelijoitamme että mainostajiamme ilman häiriöitä. NRJ Finland OY:n ja Telemast Nordic'in pitkäjänteinen yhteistyö on seurausta Telemastin korkeasta teknisestä osaamisesta ja luotettavuudesta. Yhteistyö on tiivistä ja proaktiivista. Arvostamme Telemastin nopeaa ja joustavaa toimintatapaa ja voimme suositella heitä yhteistyökumppaniksi".

 - Antti Pakkala

 Toimitusjohtaja / Managing Director

Radio NRJ Finland Oy

 

 

 

sputnik 123"Yhteistyömme Telemastin kanssa alkoi vuonna 1999 ja on jatkunut pitkät ja hedelmälliset 15 vuotta. Radioasemana meille on ensisijäisen tärkeää lähetyksen äänen laatu sekä laaja kuuluvuusalue ja  mielestämme Telemast onnistunut tässä täysin. Lähetysverkkomme on aina ajan tasalla ja toimii. Olemme myös aina saaneet apua lupaprosesseissa, viranomaismääräysten täyttämisessä ja kuuluvuusaluen suunnittelussa joten omat resurssit ei tarvinnut sidota tähän työhön. Väliaikaisluvienkin saanti oli aina mukava ja nopea prosessi.

Voimme lämpimästi suositella Telemast nopeana ja joustavana ammattilaisena, jolla on laaja ja monipuolinen kokemus radiokentältä Suomessa."

 

- Dmitri Tsyganok

CEO

Radio Sputnik

 

TAKAISIN ETUSIVULLE